طرز تهیه ژله رولی رنگین کمانی و ساده با بستنی

34

طرز تهیه ژله رولی یکی از راحت ترین آموزش ها در رابطه با تهیه ژله و دسر است که طعم و ظاهری زیبا دارد و برای پذیرایی در اغلب مهمانی ها کاملا مناسب است. این نوع دسر را که برخی آن را به عنوان ژله رولتی یا ژله چرخ و فلکی نیز می شناسند با پودر ژله و مقداری بستنی تهیه می کنیم که برای همه فصل های سال مناسب است. در ادامه طرز تهیه این دسر خوش طعم را به صورت مرحله به مرحله مشاهده فرمایید و با آموزش کامل و جامع این دسر خوشمزه آشنا شوید. تا پایان همراه ما باشید.

طرز تهیه ژله رولی و ایده هایی برای تزیین آن

با یادگیری طرز تهیه ژله رولی دیگر نگران تهیه ژله و دسر برای مهمانی ها نیستید و به راحتی می توانید دسری خوشمزه و ایده آل با ظاهری زیبا و جذاب در زمانی کوتاه تهیه نمایید. در این بخش ضمن آشنایی با مواد لازم و طرز تهیه این ژله خوشمزه با مدل های جدید و جذاب تزیین ژله نیز آشنا خواهید شد که از این ژله های زیبا می توانید در تزیین و تهیه دسر های متنوع نیز استفاده نمایید.

تزیین ژله رولی

مواد لازم برای تهیه ژله رولی:

ژله با طعم دلخواه : یک بسته

بستنی وانیلی : دو سوم پیمانه

آب جوش : یک پیمانه

طرز تهیه ژله رولی با روشی آسان :

برای تهیه ژله خوشمزه و شیک رولی ابتدا یک بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط نمایید و آن را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) کاملا حل نمایید. بعد از اطمنان از حل شدن کامل پودر ژله در آب جوش، بستنی را از فریزر خارج نموده و به مخلوط آب جوش و ژله اضافه نمایید و صبر کنید تا بستنی حل شود. می توانید گاهی آن را به آرامی هم بزنید اما نیازی نیست برای مخلوط نمودن آن تلاشی کنید و بهتر است بستنی به آرامی باز شود.

طرز تهیه ژله رولی

ساخت ژله رولی در منزل

طرز تهیه ژله

در این مرحله از تهیه ژله رولی ظرفی با ابعاد ۲۰ در ۳۰ انتخاب نمایید و تمام سطح آن را سلفون بکشید و بعد ژله را به آرامی داخل آن بریزید و از هم زدن آن خودداری نمایید. ظرف حاوی ژله را در یخچال قرار دهید.

ژله رولتی با بستنی

بعد از گذشت ۴۵ دقیقه ژله را از یخچال خارج نموده و سطح آن را برش های دو سانتیمتری بزنید. بهتر است برای این کار از چاقوی تیز و خیس استفاده نمایید.

آموزش ساخت ژله رولی

ژله رولی

بعد از ایجاد برش های موازی و منظم، شروع به رول کردن ژله می کنیم و آن را به آرامی می پیچیم. و در ظرفی جداگانه می چینیم. در مرحله آخر از روش تهیه ژله رولی آن را بعد از رول کردن به مدت یک یا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا منسجم شود.

رول کردن ژله

ژله رولتی جدید

در این بخش نمونه تکمیل شده ژله رولی را مشاهده می فرمایید که می توانید با شکلات های رنگی آن را تزیین نمایید.

ژله رولی با بستنی

ژله رولی جدید

نکات مهم برای تهیه ژله رولی:

زمان های مطرح شده در این دستور کلی است و ممکن است با توجه به درجه یخچال نیاز به زمان بیشتر و یا کمتری داشته باشید.

علت ترک خوردن ژله رولی در هنگام رول کردن این است که زودتر از زمان موعد آن را از یخچال خارج نموده اید.

سعی کنید بعد از اضافه نمودن بستنی تا حد امکان آن را هم نزنید، این کار به دو رنگ شدن دسر شما کمک میکند.

در صورت تمایل می توانید موقع برش زدن ژله آن را دالبری برش بزنید تا بعد از رول کردن به شکل گل رز درآید.

گل رز با ژله رولی

مدل های تزیین ژله رولی:

همانطور که بیان نمودیم این دسر خوشمزه و عالی را در رنگ های مختلف می توانید تهیه نمایید و در کنار هم بچینید و برای تزیین آن نیز از انواع شکلات ها و همچنین پودر پسته و پودر نارگیل نیز استفاده نمایید. تصاویری که در ادامه مشاده می فرمایید می توانند ایده خوب و مناسبی برای تزیین ژله رولی شما باشند.

ژله رولی چند رنگ

ژله رولتی

ژله رولی خوشمزه

طرز تهیه ژله رولی

ژله رولی دالبری

تزیین ژله جدیدتزیین ژلهژله رولی چند رنگ

مدل های ژله رولی جدید

ژله رولی چند رنگ :

در صورتی که تمایل دارید ژله رولی چند رنگ داشته باشید، بهتر است رنگ های مختلف ژله را به آرامی کنار هم بریزید و از تکان دادن سینی بپرهیزید تا ژله کمی خودش را بگیرد سپس آن را داخل یخچال قرار دهید. این ژله طعم و ظاهر ویژه ایی دارد و انتخاب مناسبی برای پذیرایی از مهمان ها می باشد.

ژله رولی چند رنگ ژله رنگین کمانی روش تهیه ژله رولیتزیین زله جدید ژله رولی دو رنگ ژله رولی سه رنگ طرز تهیه ژله چند رنگ

امیدواریم از مطالعه طرز تهیه ژله رولی لذت برده باشید و این ژله خوشمزه را حتما تهیه نموده و مورد استفاده قرار دهید. توجه داشته باشید که این ژله برای تزیین کیک با ژله، تزیین دسر های مختلف و یا به صورت مجزا استفاده می شود و انتخاب ایده آل و فوق العاده ایی است.

اشتراک گذاری

۳۴ دیدگاه

    • سلام دوست عزیز
      در صورتی که قالب رو چرب کرده باشید مشکلی پیش نمیاد، فقط موقع رول کرده ژله باید دقت بیشتری داشته باشید.

    • سلام
      نه دوست عزیز، اما بهتره از یک روز زودتر آماده کنید و داخل یخچال قرار بدین تا ژله رولی کامل خودشو بگیره، در ضمن سعی کنید اونو تو محیط گرم قرار ندید تا ژله شما دوام بیشتری داشته باشه.
      موفق باشید.

  1. سلام.بستنی رو که ریختیم رو ژله هم نزنیم تا ژله و بستنی دو فاز بشه……بعد چجوری بریزیم تو یه ظرف دیگه تا اون دو فاز ژله و بستنی حفظ بشه و قاطی نشن؟؟

    • سلام دوست عزیز
      برای دو رنگ شدن ژله رولی بهتره ژله رو به آرامی به سینی منتقل کنید. نگران نباشید بعد از انتقال هم ژله حالت دو رنگ دارد. موفق باشید.

  2. سلام یلدا جون ژله بستنی من موقع رول کردن میشکنه?? هم بموقع از یخچال خارجش کردم هم ضخامتش خوب بود.ینی از چیه علت؟

    • سلام مریم جان. با توجه به درجه یخچال ها، زمان خارج کردن ژله متفاوته. این دفعه بعد ار گذشت یک ربع یا بیست دقیقه با انگشت سطح ژله رو لمس کن اگه دستت نچسبید زمان برش زدنه. برای بعضی از یخچال ها که دمای سردتری دارند ممکنه ۱۵ دقیقه هم کافی باشد. بعد از خارج کردن هم با احتیاط و به آرومی رول کن. ان شاالله این دفعه ژله های سالم و خیلی خوشگلی داشته باشی عزیزم

  3. سلا م ببخشید من این زله رو درست کردم اما وقتی بستنی رو انداختم توش و حل شد رو ژله حالت گلو له گلو له ای به خودش گرفت چیکار کنم که درست بشه ؟

    • سلام دوست خوبم. برای تهیه ژله رولی باید بستنی رو از قبل در محیط آشپرخونه قرار بدی که تا حدودی باز شه. بعد که ژله رو به صورت بن ماری حل کردی بستنی باز شده رو داخل بریز اما خیلی هم نزن. صبر کن تا بستنی کامل شه بعد آرم هم بزن و بریز داخل سینی و بزار داخل یخچال. موفق باشی

  4. سلام .خیلی عالی بود.من درست کردم ولی نمیدونم چرا بعد از اینکه رولش کردم و توی یخچال گذاشتم رولش باز شد.لطفا راهنمایی کنین.ممنون.

    • سلام. برای اینکه ژله رولی باز نشه باید بعد از حدود چهل و پنج دقیقه اونو از یخچال دربیارید و رول کنید. بعد مجددا چند ساعتی تو یخچال بزارید تا کاملا خودشو بگیره و باز نشه. مقدار دقیق آب و بستنی و همچنین دمای یخچال هم تاثیر زیادی در بهتر شدن ژله بستنی شما داره. موفق باشید.

    • سلام دوست خوبم. خوشحالم که آموزش تهیه ژله رولتی مورد توجه شما قرار گرفت. ممکنه به خاطر این باشه که با دقت ژله ها رو رول نکردید و یا اینکه زمان زیادی بیرون از یخچال بوده. برای نتیجه گیری بهتر بعد از گذشت زمان کافی سینی را از یخچال خارج کنید و شروع به رول کردن نمایید. در حین رول کردن با انگشت به آرامی آنها را فشار دهید و بعد از اتمام کار مجددا در یخچال قرار دهید. بعد از گذشت دو ساعت ژله های شما آماده است.

  5. من چندبار ژله رولی درست کردم خوب شد.اما امروز درست کردم.گذاشتم تو یخچال بعد نیمساعت چهل دقیقه ژله بسته بود اما بستنی روش نبسته بود و رول نمیشد.انگار ب کف ظرف با اینکه سلفون داشت چسبیده بود.

    • سلام دوست عزیز.
      علت نبستن ژله رولی می تواند مقدار زیاد بستنی نسبت به ژله، درجه کم یخچال و یا مدت کوتاه داخل یخچال قرار دادن باشد. در تهیه ژله بستنی بهتر است به مقدار ها توجه نمایید تا به نتیجه دلخواه برسید. موفق باشید.

    • ممکنه مدت زمان کوتاهی داخل یخچال قرار داده باشید و یا مقدار آب یا بستنی بیشتر از حد مطرح شده باشد. درجه یخچال نیز در تهیه این نوع ژله اهمیت زیادی دارد. این دستور تهیه ژله رولی امتحان شده و مطمئن است. با کمی دقت به نتیجه دلخواه دست یابید. موفق باشید.

    • سلام من دو بار سعی کردم این ژله رو درست کنم ولی هر بار با اینکه نزدیک یک ساعت یا بیشتر در یخچال گذاشتم ولی اصلا ژله حالت سفتی نمیگرفت و کلا میشکست نمیشد رولش کرد لطفا کمکم کنین

      • سلام دوست عزیز.
        علت های شکستن ژله رولی موقع پیچیدن :
        ۱٫ ممکنه قطر ژله تون زیاد باشه
        ۲٫ بهتره بعد از چهل یا چهل و پنج دقیقه از یخچال خارج نمایید و بیشتر نشه
        ۳٫ ترجیحا از بستنی های سنتی استفاده کنید. بستنی پاستوریزه به دلیل کف زیادی که داره خیلی مناسب نیست.
        ۴٫ سعی کنید از یک لیوان آب جوش و نصف لیوان بستنی استفاده کنید.
        موفق باشید.

  6. سلام. به این مخلوط باید پودر زلاتین هم اضافه کنید وگرنه زمانی که می خواین رول کنید ترک میخوره علت ترک خوردنش اینه.

    • ممنون از راهنمایی تون اما من بدون پودر ژلاتین بارها درست کردم اما مشکلی پیش نیومده. اگه به موقع از یخچال خارج شه ترک نمیخوره

      • سلام دوست عزیز.
        اگه منظور شما ژله رولی است بهتره از سلفون یا گلاستیک فریزر استفاده کنید تا راحت جدا شه. اما اگه قصد جدا کردن ژله از قالب رو دارید، بهتره از قالب های سلیکونی استفاده کنید. قبل از استفاده قالب را برای چند دقیقه در فریزر قرار بدید و یا چرب کنید و بعد از اینکه ژله کامل گرفت قالب را برای چند دقیقه کوتاه در آب گرم قرار بدید و بعد اونو برگردونید. ژله به راحت از قالب جذا میشه. موفق باشید.

          • سلام دوست عزیز
            نه بهتره ابتدا بستنی رو در آشپزخونه قرار بدید تا با محیط هم دما شه و بعد که به ژله اضافه کردید صبر کنید تا بستنی به آهستگی در ژله حل شه. چون ژله با اب جوش ترکیب شده و به روش بن ماری ذوب شده به صورت بستنی رو در خودش حل میکنه و نیازی به دمای اضافه نیست. موفق باشید.

یک نظر دهید