طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی خوشمزه ویژه ماه مبارک رمضان

1

با طرز تهیه زولبیا و بامیه و آموزش کامل پخت برای ماه رمضان در خدمتتون هستم. پخت زولبیا و بامیه در منزل کار خیلی راحتیه و شما میتونید این شیرینی خوشمزه رو توی خونه و به سادگی در منزل بپزید. با این آموزش جدید و متفاوت در ادامه مطلب همراهم باشید.

آموزش پخت و طرز تهیه زولبیا و بامیه در ماه رمضان:

طرز تهیه زولبیا و بامیه در منزل کار خیلی راحت و جالبیه که طرفدارهای زیادی در ماه مبارک رمضان داره و اغلب سعی داریم توی خونه زولبیا و بامیه بپزیم تا علاوه بر استفاده از هنر خودمون با خیال راحت نسبت به مسائل بهداشتی این شیرینی خوشمزه رو نوش جان کنیم. خب دوستهای گل حالا بریم سراغ مواد مورد نیاز برای تهیه زولبیا و بامیه.

مواد لازم برای شربت:

شکر ۲فنجان

آب یک فنجان

گلاب ۲ قاشق سوپخوری

زعفران حل شده یک قاشق مرباخوری

آبلیمو یک قاشق مرباخوری

آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار میدیم تا بجوشه. بعد گلاب و زعفران را اضافه کرده، سپس آبلیمو را می‌ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می‌داریم.

طرز تهیه زولبیا و بامیه

مواد لازم برای بامیه:

آرد ۲۰۰ گرم
آب ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۳عدد
روغن جامد یک قاشق سوپخوری
شکر نیم کیلو
نمک یک سوم قاشق چایخوری
آب ۱۵۰ گرم
آبلیمو ۲ قاشق سوپخوری
گلاب کمی

زولبیا بامیه خانگی

آب را جوش آورده، با شعله ملایم آرد را اضافه می‌کنیم و مرتب به هم می‌زنیم تا خمیر تقریباً سفتی به دست آید. بعد روغن را اضافه کرده و مرتب به هم می‌زنیم (در حدود ۳-۲ دقیقه)، به طوری که خمیر به صورت یک تکه درآید. سپس بعد از کمی سرد شدن خمیر، تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه می‌کنیم و خوب خمیر را ورز می‌دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود. برای اینکه  بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یک قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه کرده و با خمیر مخلوط کنیم. بعد خمیر را در قیف با ماسوره کنگره دار متوسط می‌ریزیم و سپس در روغن مایع سرخ می‌کنیم.
برای سهولت کار بهتر است روغن را کمی داغ کرده، بامیه‌ها را به وسیله دست و یا با قیچی مخصوص آشپزخانه در روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیه‌ها سرخ شوند. بامیه‌ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم می‌زنیم تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند. بامیه‌ها را در‌‌ همان حال که داغ می‌باشد، به شربت گرم اضافه می‌کنیم تا شربت را خوب به خود جذب کنند، در غیر این صورت بامیه‌ها شربت را جذب نخواهند کرد. اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت می‌باشد.

پخت زولبیا بامیه

مواد لازم برای تهیه زولبیا:

گرم نشاسته
۱۸۰ گرم ماست
۲۰ گرم آرد
یک قاشق سوپخوری زعفران حل شده
یک قاشق چایخوری روغن جامد
یک دوم قاشق چایخوری جوش شیرین
یک قاشق سوپخوری آب یا گلاب

پخت زولبیا بامیه

نشاسته و ماست را مخلوط کرده، چند دقیقه‌ای صبر می‌کنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد را اضافه می‌کنیم و با همزن خوب به هم می‌زنیم تا مایع زولبیا صاف و یکدست شود. روغن جامد را اضافه کرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می‌کنیم و آن را در قیف مخصوص میریزیم. در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می‌کنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی که روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن کاملا داغ به صورت دایره‌های بزرگ و کوچک فرم می‌دهیم و بلافاصله پس از کمی سرخ شدن آن‌ها را پشت و رو می‌کنیم.
زولبیا‌ها را در شربت قرار می‌دهیم و پس از۱۵ – ۱۰ دقیقه آن‌ها را از شربت خارج کرده و در صافی قرار می‌دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.

زولبیا بامیه خانگی

نکته: موقع تهیه زولبیا و بامیه حتما از روغن مایع استفاده کنید، بخاطر اینکه روغن جامد باعث سفت شدن آنها میشه.

طرز تهیه زولبیا و بامیه

طرز تهیه زولبیا و بامیه

طرز تهیه زولبیا و بامیه

خب دوستان امیدوارم طرز تهیه زولبیا و بامیه که امروز براتون گذاشتم مفید بوده باشه و ازش نهایت استفاده رو ببرید و بعد از افطار کنار خونواده نوش جان کنید. راستی حتما سری به بقیه مطالب ما در بخش آشپزی هنر در خانه بزنید. التماس دعا

اشتراک گذاری

۱ دیدگاه

یک نظر دهید

جای خالی معادله را پر کنید * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.