پنکیک نوعی کیک نازک و بسیار خوشمزه است که اغلب هنگام صبحانه سرو می گردد و طرفداران زیادی دارد. روش های متعددی برای پخت پنکیک مطرح گردیده است که ما در این مقاله قصد داریم به معرفی روشی کامل و مرحله به مرحله در زمینه طرز تهیه پنکیک بپردازیم که امیدواریم مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرد . با استفاده از این دستور پنکیک خوشمزه ایی برای صبحانه بپزید.
در مباحث قبل به ارائه طرز تهیه خاگینه به عنوان یه صبحانه عالی پرداختیم. اما در این مطلب قصد داریم روش هایی برای پنکیک ساده یکی از خوشمزه ترین خوراکی هاست که اغلب به عنوان صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار میگیرد. این نوع خوراکی برخلاف کیک ساده، دارای پف نیست و اغلب آن را به صورت نازک و پهن می شناسیم. اگر قصد دارید پخت پنکیک را در منزل تجربه نمایید، این مقاله را از دست ندهید و با استفاده از طرز تهیه پنکیک ساده که در ادامه ارائه می دهیم این خوراکی خوشمزه را تهیه کنید.
مواد لازم برای پخت پنکیک :
- آرد : یک و نیم پیمانه
- شکر : یک و نیم قاشق غذاخوری
- تخم مرغ : یک عدد درشت
- بیکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
- شیر : یک پیمانه
- نمک : دو سوم قاشق چای خوری
- کره : نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه پنکیک صبحانه در منزل :
برای شروع پخت پنکیک ابتدا تمامی مواد خشک از جمله: شکر، آرد، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را اضافه نمایید و هم بزنید تا یکدست شود. بعد کره آب شده را مخلوط کرده و مجددا هم بزنید.
در مرحله آخر شیر را اضافه کنید. توجه داشته باشید که بهتر است شیر را مرحله به مرحله اضافه کنید و زمانی که حس کردید خمیر نرم و غلیظی دارید از اضافه نمودن شیر بیشتر خودداری کنید. البته این در صورتی است که تمایل به تهیه پنکیک هایی پف کرده داشته باشید. در صورتی که قصد شما پخت پنکیکی پهن و نسبتا مسطح برای صبحانه است می توانید مقدار بیشتری شیر به آن اضافه کنید. (تا حدود یک لیوان و نیم شیر مجاز هستند)
حال از ماهیتابه نچسب استفاده نموده و آن را روی حرار بگذارید و مقدار کمی کره در داخل آن ذوب نمایید. از خمیر پنکیک به مقدار لازم داخل ماهیتابه بریزید و صبر کنید تا بپزد.
بعد از حدود سه دقیقه پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. برای طرف دوم حدود دو دقیقه زمان نیاز است تا سرخ شود. در مجموع پنکیک شما بعد از پنج دقیقه آماده می شود.
با بقیه مواد چند پنکیک دیگر بپزید و آنها را روی هم قرار دهید.
در صورت تمایل لابلای آنها مقداری مربا، شکلات، عسل و… بریزید و پنکیک ها را روی هم قرار دهید و سپس روی آن را نیز با مربا یا عسل تزیین نمایید.
در صورت تمایل می توانید برای بهبود طعم پنکیک ها از میوه های مختلف نیز استفاده نمود و خوردن یک میان وعده خوشمزه در کنار خانواده و دوستان لذت ببرید.
امیدواریم آموزش طرز تهیه پنکیک که در این مقاله به معرفی آن پرداختیم برای شما عزیزان نیز لذت بخش بوده باشد، از همه شما عزیزان دعوت می نماییم با کلیک بر روی آشپزی و مراجعه به این صفحه از دیگر دستورات عالی و ویژه نهایت استفاده را ببرید.
۴ دیدگاه
من درست کردم خیلی عالی شد
خیلی ممنون
سلام خسته نباشید
ببخشید، دقیقا منظورتون از یک پیمانه! چه قدره؟
عزیزم میتونی از پیمانه های مخصوص در شیرینی پزی استفاده کنی. رایج ترین پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی است.
خیلی عالیه واقعا خوراکی خوشمزه ایه
مرسی