طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر در منزل

0

ذرت مکزیکی از جمله خوردنی های بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که اغلب ما تجربه خوردن آن را در بیرون از منزل داریم، اما لازم است بدانید این خوراکی خوشمزه به راحتی در منزل نیز تهیه می شود و شما با استفاده از دستور پخت و طرز تهیه ذرت مکزیکی اصل می توانید خوشمزه ترین ذرت مکزیکی را در منزل و به راحتی تهیه نموده و نوش جان فرمایید. در ادامه این دستور خاص و ویژه را مشاهده نموده و نهایت استفاده را از آن ببرید.

طرز تهیه ذرت مکزیکی اصل با روشی ساده و خوشمزه :

آشنایی با دستورات متعدد و امتحان شده آشپزی برای همه ما جذاب و جالب است، در مباحث قبل طرز تهیه پیتزا مرغ و همچنین طرز تهیه اسنک خوشمزه و پرطرفدار آشنا شدید، همانطور که گفتیم قصد داریم در این مقاله به طرز تهیه ذرت مکزیکی بپردازیم که می تواند میان وعده مناسبی برای روز های خنک پاییزی شما باشد.

مراحل تهیه ذرت مکزیکی

مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی :

کنسرو ذرت : ۳۰۰ گرم
قارچ : ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا : نصف پیمانه
کره : یک قاشق سوپ خوری
آبلیمو : یک قاشق غذاخوری
سس مایونز : ۴ قاشق غذاخوری
پودر سیر : نصف قاشق چای خوری
آویشن : یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه یا قرمز : به مقدار لازم

طرز تهیه ذرت مکزیکی

طرز تهیه ذرت مکزیکی :

برای تهیه ذرت مکزیکی ابتدا قارچ ها را به صورت ورقه ایی خرد نمایید. البته در صورت دلخواه می توایند آنها را در ابعاد کوچکتر نیز خرد نمود.

ذرت مکزیکی با قارچ

کنسرو ذرت را با قارچ مخلوط نموده و آنها را بخار پز نمایید.

مراحل پختن ذرت مکزیکی در منزل

بعد ازبخار پز شدن کامل، ظرف را از روی حرارت برداشته و بلافاصله پنیر را اضافه نمایید.

پهت ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر

حال وقت آن رسیده است که سس را به مقدار دلخواه به مخلوط به دست آمده اضافه نموده و هم بزنید.

طرز تهیه ذرت مکزیکی اصل در منزل

در این مرحله ادویه ها، پودر سیر و کره را اضافه نمایید.

ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر

توجه داشته باشید که در آخر آبلیمو را اضافه می نماییم. با اضافه کردن آبلیمو طعم آن حس نمی گردد و آبلیمو تنها باعث می شود که دیگر مواد به کار برده شده به خرد هم بروند و ذرت مکزیکی شما طعم بی نظیری داشته باشد.

روش پخت ذرت مکزیکی در منزل

حال ذرت مکزیکی را درون ظرف مناسب کشیده و به صورت گرم میل نمایید.

ذرت مکزیکی خانگی

نکات طلایی برای پخت ذرت مکزیکی اصل :

  • سعی کنید از ذرتی استفاده نمایید که خیلی شیرین نباشد تا طعم ذرت مکزیکی شما همانند ذرت های بیرون باشد.
  • به جای کنسرو ذرت می توانید از بلال های موجود در بازار استفاده نموده و بعد از دون کردن آنها را به خوبی بپزید.
  • در صورت تمایل می توانید در این دستور از کالباس نیز استفاده نمایید که در آن صورت نیازی به استفاده از پودر سیر نیست.
  • استفاده از فلفل دلمه ایی در دستور پخت ذرت مکزیکی کاملا سلیقه ایی است و در صورت دلخواه می توانید از آن استفاده نمایید.

آموزش تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه و عالی

امیدواریم طرز تهیه ذرت مکزیکی که در این مقاله به ارائه آن پرداختیم مورد توجه شما دوستان عزیز واقع شده باشد، از شما علاقه مندان به دستورات آشپزی دعوت می نماییم به بخش آشپزی مجله هنر در خانه مراجعه نموده و با جدیدترین و خوشمزه ترین دستورات آشنا شوید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید

جای خالی معادله را پر کنید * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.